VALENTÝNSKÝ MAX

pes
2 roky
kříženec bulla (váha cca 23-25 kg) 

Nejsi ty jeden velký obdiv? Protože tvá záře je něco jako zrcadlo, odrážíš se v mém srdci. Někdy se cítím sám a nemůžu tě v té záři najít. Přitom jsem vždy souběžně, každý na jedné straně, ale spolu...

Jsem teď na dně, jsem na pokraji sil... Zradil si mě a já tě vždy v zrcadle následoval. Nikdo mi teď neukáže, jak bojovat dál... 

Maxi, ty blázne! Nevzdávej to! Jsi láskožrout, láskorád, miláčkovský vzor. To, že se na tebe jeden hlupák vybodnul neznamená, že jsme všichni stejný. Teď patříš ke Šmudlině, ale neupínej se na nás tak moc.. jsme jen přestupná zastávka a doma je lépe: ve vlastním a skutečném doma. 

Dovolte, abych vám představila mladíka, který mě neuvěřitelně chytil za srdce - Valentýnský Max. Proč Valentýnský? Protože se pan Láskorád narodil přesně na Valentýna. 

Krásný, mladý, hodný, umazlený kluk hledá aktivní rodinu, která zaměstná jeho chytrou hlavu, aktivní nádherné tělo a zahrne ho polibky na jeho drštičku. Miluje všechny lidi, i ty cizí. K malým dětem se nehodí, protože je to tank. Nejlépe jako pes jedináček. Zvyklý na pobyt doma v teple. Lepší rodinný domek se zahradou, ne do bytu. 

Už vidím ty hory, které s vámi prochodí. Louky, které s vámi proběhá. Těch polibků, co rozdá a tiše žárlím. 

Kdo váhá, tak ostrouhá, protože taková dokonalá adopce se naskytne opravdu jen jednou za čas. Kdybych vybírala já, neváhám ani minutu. 


Tak co s vámi dělá pohled na Valentýnského Maxe? Pokud cítíte lechtání v břiše, pocit k pláči a zároveň k smíchu - to je v pořádku, to je zamilování se. Tak v tom případě nám napište něco o sobě a jaký domov nabízíte na Gabrielka333@seznam.cz (pokud vám dva, tři, čtyři dny neodpovím, nebojte ozvu se - jen toho je třeba moc. Odpověděla bych i kdyby už novou rodinu měl.  Děkuji za pochopení) 

V útulku od března 2021.

S adopčním poplatkem 2.000,- (naočkovaný kombin. vakcínou, odčervený, odblešený, čipovaný)