Naši sponzoři

SUPERZOO

- jsou chovatelské potřeby pro zvířata, který podporuje náš útulek už mnoho let. V prodejně v Mariánských Lázních nám dělají sbírku na Vánoce - jmenuje se Strom splněných přání. 

Pro naše svěřence věnovali ze svého e-shopu zboží za několik desítek tisíc korun. Úžasné je, že na nás nikdy nezapomínají a zapojují nás každý rok do několika projektů. Za jejich podporu moc děkujeme, vážíme si toho. 

https://www.superzoo.cz/


NADAČNÍ FOND PES V NOUZI

- pomoc soustředěná na pomoci adopcí v útulkách, rekonstrukcí či doplnění zásob.

Náš útulek je pravidelně zapojován do Psího přání, kde se vybírají finance na materiály pro dané pejsky. Pomohli nám již několikrát zafinancovat velké projekty, jako například dva nové kotce a zámkovku. Za to jim patří naše velké díky.

https://pesvnouzi.cz/

Psí přání


ROZBĚHÁME ČESKO

- je nezisková organizace za účelem pomoci lidem najít cestu ke zdravému životnímu stylu a zároveň pořádají charitativní akce na podporu dobré věci.

Pro Šmudlinu pořádají charitativní běh Leskros, kde celý výtěžek šel na pomoc útulku. Velmi nám pomohli finančně a to i například zafinancováním nového plotu. Opravdu moc děkujeme.

https://www.rozbehamecesko.cz/


AKINU

- jsou chovatelské potřeby pro zvířata s ochotným týmem nám vždy pomoci.

Pro naše chlupáče nám zaslali materiální pomoc dle našeho výběru, čehož si moc vážíme. Velké díky týmu Akinu za podporu, jsme moc vděčni.

https://www.akinu.cz/