AKTUALIZACE 7. 4. 2021

A je to tady. Šmudlina se rozšiřuje - určitě jste o tom už slyšeli. Momentálně dáváme naprosté maximum do toho, aby se náš sen dále rozvíjel.

Koupili jsme pozemek od města Tachov, vybrali a našetřili od dárců na oplocení, které se realizuje už (konečně) od úterý 6. 4. 2021 a během dubna začne pan Ing. Miroslav Packan malovat projekt na budovu, o které jste mohli slyšet a přečíst si na našich stránkách Hit Hitu, kde se nám podařilo vybrat část na výstavbu zmíněné budovy - byla to nemalá částka 1,8 milionu korun - a bez podpory veřejnosti by se nám to v životě nepodařilo.

Věřte, že to byly nervy, spousta vymodlených večerů a snů o tom, jak se to všechno podařilo.

A jedeme dál, protože nám částka 1,8 milionu korun nebude stačit. Snažíme se našetřit různými aukcemi a virtuálními akcemi.

Byli jsme osloveni o spolupráci na další nádhernou akci z Rozběháme Česko a je nám opět obrovskou ctí.

Peníze z virtuálního závodu bychom také využili na výstavbu budovy. Předběžná kalkulace projektantem byla totiž mnohem, mnohem vyšší.

Už jste někdy běželi pro útulek, aby si koupil třeba jednu místnost? Zvláštní, že? My ale potřebujeme vystavět budovu, kde budeme mít osm vnitřních kotců pro opuštěné a týrané psy, ošetřovnu, přípravnu krmení, ošetřovnu a sklad. Tohle vše nám a našim svěřencům chybí.

Bude to ještě moc dlouhá cesta, musíme mít postaveno do pěti let, to byla podmínka od města. Jak mnoho z vás ví, tak různé lhůty a čekání je všude - s tím se momentálně potýkáme i my. Pozemek máme koupený skoro půl roku, na oplocení čekáme asi čtvrt roku a než bude projekt, tak to bude také trvat, ale bereme to pozitivně - máme alespoň čas na vše našetřit. Jak se pracuje na oplocení jsme pro vás nafotili.

Teď nás tedy čeká další virtuální závod z Rozběháme Česko - info budeme sdílet na našich sociálních sítích.

Jdete do toho s námi? Zapojte se do běžeckého virtuálního závodu a pomozte tak rozšířit Šmudlinu.

Kdo k nám přijede, tak výsledky vidí - 16 let práce a dřiny, 16 let odhodlání, 16 let víry a naděje.

Malý je ten, který má malý cíl, pomozte nám rozšířit Šmudlinu.

Odkaz na běh: https://www.leskros.cz/.../leskros.../4-16-18-dubna-2021/