16.10.2020 píše Benny

"Ahoj holky, 

ukecal jsem páníčka aby mi helfnul s tímto psím psaním pro vás a tak se i stalo. Díky vám a vaší láskyplné péči jsem se před časem dostal do nového domova a tak se vám po delší době ozývám. Bude to už pomalu rok co žiju v mém novém domově a tak vám chci o něm a taky o těch co tu se mnou bejvaj něco říc. 

No jsou docela fajn a na dvounožce se dá připustit, že už konečně i slušně poslouchaj. Panička je super jak na mazleníčko, tak na dlouhé procházky, ráda se se mnou courá v okolí a po lese a ty špacíry si spolu dost slušně užíváme. Jo a když ona nemůže, ukecám celkem bez problémů i páníčka, ten je sice trochu línej, ale já to zvládám. 

Jinak toho jsem naučil se o mně starat dost slušně, dává mi slušnou baštu, masíčko, granule a začal mi i vařit maso se zeleninou jako to dělá sobě a paničce. A co je taky moc fajn, rád se se mnou pere a vůbec mu nevadí, že na něj cením zuby a vrčím. Tak tohle sem od svejch štěněcích dob, celé ty roky nesměl ani omylem, a on cvok si to ještě užívá. 

No, ne že by mi to vadilo, zakousnout se do dvounožce není vůbec špatný, ještě když u toho můžu vrčet, pouštět hrůzu a nikdo mi za to nehubuje. Ale nebojte, pravdou je, že ho nikdy nekousnu opravdu, jen to tak dělám aby se neřeklo a abych tady byl za domácího drsňáka. 

Jo a taky abych nezapomněl, venku v kotci a v boudě jsem strávil asi tak jen měsíc, pak dvounožci prdlo v kouli a jeden večer mně nastěhoval do baráku. Tak to byla věc, já se bál tam dovnitř vlézt, nikdy sem takhle do obydlí dvounožců nelez a jestli jo, tak už si to ani nepamatuju, no a najednou a skoro v noci sem měl pro sebe celej jejich přízemek. A potom, druhej den ráno, že prej ho, jako ten barák, mám na starosti když jako nebudou doma. 

Cvoci, já najednou nevěděl co mám vlastně dělat, no a od tý doby když nejsou oba doma, tak to tady hlídám já, celej barák a k tomu ještě kocoura a králíkovou aby mi tu nedělali čurbes, protože a nýčko to tam mám celé na starost a na povel. 

Jo a abych se pochlubil, panička mi obstarala jen pro mně malej gauč i s opěradlem. To abych měl kde večer při čučení na bednu s hejbajícíma se obrázkama kde pochrupovat.

Jinak co bych ještě, jo už vím, říkal páníček i panička abych vás moc a moc pozdravoval a že prej jste všechny moc fajn a bezva, no tak to nějak říkali.

Takže holky moje zlatý, mám se fajn a vy, vy se mějte taky fajn a nádherně a krásně. Jo a držím vám do budoucna všechny svoje tlapky. A nakonec vás všechny oňufávám já Benn a zdraví i moje smečka (bráška kocour Zrzek, má láska králíková Vločka a dvounožci Květa + Roman  ze-s-Plzně)"